Zweedse massage

De Zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen en wordt ook wel beschouwd als de klassieke massage. De massage gebeurt met de handen en er wordt gebruik gemaakt van een massageolie waaraan eventueel aangepaste etherische oliën worden toegevoegd. Verschillende massagetechnieken zorgen ervoor dat men ontspant, dat spieren losgemaakt worden en de afvalstoffen uit de weefsels worden afgevoerd. Tot slot verbetert dergelijke massage ook de bloedsomloop.

75 min – €75

Hoofd-, nek- en schoudermassage

Stevige maar ontspannende hoofd-nek-schoudermassage. De nek- en schouderzone is bij vele mensen de zone waar veel spanning zich ophoopt. Door deze spanning los te maken kunnen we problemen zoals onder andere spanningshoofdpijn en maag- /darmproblemen verbeteren.

30 min – €30

Rug & achterzijde benen massage

Stevige massage van de rug en de achterzijde van de benen.

40 min – €40

Hotstone massage

Bij hotstone massage wordt er met warme stenen gewerkt terwijl er ook met koude stenen kan gewerkt worden. Stenen hebben de eigenschap warmte en kou op te nemen en af te geven. Een goede hotstone massage kan een intense ervaring zijn, die soms lang doorwerkt. Er zal gewerkt worden met verschillende steensoorten (basalt, marmer) al naargelang het resultaat dat men wil bereiken.

Een behandeling met warme stenen kan ontgiftend, afvoerend, pijnverlichtend, stressverlichtend en ontspannend werken. Daarenboven worden de spieren soepeler door de warmte. Warme stenen verwarmen het lichaam plaatselijk waardoor lichaamsprocessen worden gestimuleerd, hierdoor kan men ontgiften, ontspannen en genezen. Afwisseling van warme en koude stenen werkt vitaliserend.

75 min

€80

Handmassage

Een stevige handmassage kan helpen bij spanningen in de handen en gewrichtspijnen.

Sommige mensen hebben ook baat bij een handmassage om emotionele spanningen kwijt te raken.

30 min – €30

Voetmassage

Een voetmassage stimuleert de doorbloeding van de voeten, waardoor zuurstof beter naar de cellen kan gebracht worden. Blessures kunnen hierdoor sneller genezen worden. Uit onderzoek is gebleken dat drie maal per week een voetmassage krijgen, zorgt voor een betere stemming en lagere bloeddruk. 

30 min – €30

(+32) 0489 94 99 88

info@tsjocatsjo.be